Kezdőlap  »  Hírek  »  Összegző gondolatok a nyíregyházi orvos-beteg találkozóról

Összegző gondolatok a nyíregyházi orvos-beteg találkozóról

Kedves Sorstársaim, Barátaim, Ismerőseim!

Befejeződött a 2019. évi nyíregyházi „Orvos-Beteg” találkozónk.
Minden meghirdetett programunk megvalósult, ráadásként péntek délután a korábban érkezők meglátogatták az egyetem területén elhelyezkedő Tuzson János Botanikus Kertet.
Megköszönöm a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Nyíregyházi Egyetemnek, a Bessenyei Hotelnek, az Ír Étteremnek, a Mokka Cukrászdának, a Város két idegenvezetőjének, a Vadász Csárdának, a Volán ÉMKK Zrt-nek, a Nyíregyházi Állatparknak, a meghívott előadóinknak, a találkozó minden résztvevőjének, valamint, és nem utolsó sorban feleségemnek (Sacinak), -aki nagyon sokat segített a találkozónk szervezésében és annak lebonyolításában!- hogy a programjaink magas színvonalon teljesültek. A találkozóról természetesen egy bővebb terjedelmű cikk is készül.
Sokan kérdeztétek, hogy hol lesz a 2020. évi „Orvos- Beteg” találkozónk, már most nagyon várják az információkat. Ígérem, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk és azt a várost választjuk, ahol legalább a székesfehérvári, a kaposvári és a nyíregyházi találkozónk színvonalát biztosítani tudjuk, a legjobb költséghatékonyság mellett.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel:

Erdős László
Kuratóriumi titkár


Címkék