Kezdőlap  »  Hírek  »  Elindult a Szív a Szívért Alapítvány új honlapja!

Elindult a Szív a Szívért Alapítvány új honlapja!

Örömmel tájékoztatjuk orvosainkat, támogatóinkat, sorstársainkat és minden érdeklődőt, hogy a Szív a Szívért Alapítvány új honlapja megkezdte működését.

Elindult a Szív a Szívért Alapítvány új honlapja!Nem titkolt célunk és reményünk, hogy a megújult honlapunkkal régi partnereink mellett új látogatókat is megszólítsunk. Úgy gondoltuk, hogy régi partnereink színvonalasabb tájékoztatása mellett, további partnerek kereséséhez és megnyeréséhez is nagy segítségünkre lesz egy új-, korszerű fejlesztésű honlap.
Egy olyan weboldal, ahol továbbra is egyszerűen, de a mai kornak megfelelő megosztási lehetőségek-, arculati- és látványelemek segítségével lehet tájékozódni a felnőtt szívtranszplantáltak világáról. Az új honlap fejlesztésénél fontos szempont volt, hogy legyen felhasználóbarát, legyen több eszközről (számítógép, tablet, okostelefon) elérhető és olvasható.

Célunk, hogy látogatóink egy letisztult és átlátható felületen informálódhassanak a Szív a Szívért Alapítványhoz köthető eseményekről és közhasznú tevékenységeinkről. A honlapon keresztül szeretnénk összefogni a teljes hazai szívtranszplantált közösséget és a hozzátartozóikat, tájékozódási lehetőséget szeretnénk adni a szívelégtelenségben szenvedőknek. Legvégül a honlap segítségével támogatókat szeretnénk megnyerni alapítványi- és sorstársi célkitűzéseinkhez.
Célkitűzéseinkről a honlap nyújt bővebb tájékoztatást.

Oldalunk jelenleg már éles-, aktivált üzemmódban működik. A korábbi tartalmak feltöltése megtörtént, a web-fejlesztési munkálatok befejeződtek. Ugyanakkor előfordulhatnak még finomítást igénylő részletek. Amennyiben ilyet észlelne, továbbá építő jellegű észrevétele és javaslata is lenne az új honlapunkkal kapcsolatban kérjük, jelezze felénk a honlapon található kapcsolati űrlapon keresztül.

Budapest, 2019. május 14.

Köszönettel és üdvözlettel:

Erdős László
Alapítványi titkár


Címkék