Kezdőlap  »  Hírek  »  A fordított világ – 2020!

A fordított világ – 2020!

A 2020-as évre tervezett Orvos-Beteg találkozónk a koronavírus világjárvány miatt elmarad.

Pedig már megszervezésre került a találkozó minden részlete. Mind technikai-, mind szerződési-, mind lebonyolítási-, mind pénzügyi tekintetben. Erdős László a Szív a Szívért Alapítvány titkára gigantikus munkát fektetett a szervezésbe. És ilyen az élet: egy kis valami, amit most vírusnak hívunk, lenullázott mindent.
A szegedi találkozóval kapcsolatos szervezési technikák, kontaktszemélyek, helyszínek, tapasztalatok talán más feltételekkel, de felhasználhatók lesznek a jövőben is. De a jövő maga, képlékennyé vált. A jövő egyébként is alaktalan, de most mintha nem is létezne: csak a ma, és remélhetően a holnap. A kettő között pedig a túlélés. És ez ismétlődik: most ennyire lerövidült egy ciklus.
A világ a feje tetejére állt (innen a cím is). A nyitottság helyett zárkózz be, az aktivitás helyett maradj otthon, a társaság helyett tarts távolságot! De ebben a nehéz helyzetben is kell, hogy jusson figyelem és szándék a köszönetre. A szívtranszplantáltak közössége és a magam nevében hálásan köszönöm Erdős Lászlónak a találkozó megszervezését.

A szerkesztő

 

Az eredeti bejegyzés:

Automatikus vázlat


Címkék