Hírek

Köszöntő 2019

Kedves Honlaplátogatók, Sorstársak és Barátok!

 

 

Alapítványunk kuratóriumának nevében köszöntöm Önöket honlapunkon. Alapítványunk neve nem védett, ezért -nyilván nemes szándékból-, de más civilszervezetek nevében is szerepelhet a „szív a szívért” kifejezés. Ez megtévesztő lehet, de ha tudják, hogy a "Szív a Szívért Alapítvány" kizárólag a felnőtt szívtranszplantáltak és a transzplantációra váró végstádiumú szívbetegek erkölcsi- és anyagi segítségnyújtására jött létre, akkor ez az ismeret markánsan megkülönbözteti alapítványunkat másoktól.

Bővebben: Köszöntő 2019

Így segíthet 2019-ben is!

Kérjük, segítse adója 1 %-ával a Szív a Szívért Alapítvány tevékenységét és programjait!

A Szív a Szívért Alapítvány a programjaival minden évben segíti a felnőtt szívtranszplantáltakat. Ismeretterjesztő tevékenységével számtalan embert szólít meg, annak reményében, hogy megfelelő életvitellel elkerülhetik a szívbetegségeket, de legalább időben felismerhetik a jelentkező tüneteket.

Adományával hozzájárul ahhoz, hogy programjainkkal segítsük a felnőtt szívtranszplantáltak harmonikus felépülését és felhívjuk a figyelmet az egészségtudatos életmód fontosságára!

Szív a Szívért Alapítvány
Adószám: 18602267-1-41

Bővebben: Így segíthet 2019-ben is!

Eurotransplant

A szervtranszplantációval kapcsolatban pár éve rendszeresen elhangzik az Eurotransplant elnevezés. Lassan már beszédünk részévé vált, de vajon tudjuk-e, hogy mi is az pontosan? A legautentikusabb forrásból, az Eurotransplant weblapjáról www.eurotransplant.org teszünk közzé egy lényegében önbemutatkozást.

Bővebben: Eurotransplant